O nama

Psihoinformativni portal namijenjen je da služi lokalnoj zajednici bez obzira na nacionalnu, vjersku, etičku ili drugi vid pripadnosti, integrirajući brojne stručnjake na polju psihologije, psihoterapije, neurologije, psihijatrije, pedagogije, socijalnog rada, filozofije, antropologije, politologije, kao i ostalih društvenih i humanističkih znanosti, te profesora i studenata, kao i svih ostalih koji na bilo koji način iskazuju interes za navedena područja. Na ovom mjestu naći ćete informacije o aktualnim radionicama, kao i korisne informacije o održavanju stručnih skupova, kongresa, edukacija i sličnih dešavanja.

Portal je započeo s radom u rujnu/septembru 2021. godine i nastao je iz potrebe da se na jednom mjestu objedine različite korisne informacije i kapaciteti iz područja navedenih struka.

Psihologijski portal ima ne samo informativnu nego i edukativnu funkciju. Predstavlja privatni projekt u kojem sudjeluje nekoliko suradnika različitih profila. Želja nam je da svaki posjetitelj bez obzira na struku i motiv posjete psihoinformativnom portalu, pronađe nešto za sebe.

Kako bi ovo mogli ostvariti, nužno je da nam šaljete povratnu informaciju u obliku kritike, komentara i prijedloga. Zahvaljujemo na posjeti stranicama Portala.

Srdačno!